LOL era suckers

Idag har jag, Lisa och Caisa bara steeeekt i solen och badat i havet. hur najs som helst. Förutom att alla småkryp ungefär åt upp mig bokstavligt talat! När jag kom hem och skulle duscha hade ja 5 kilo sand i byxorna för jag hade legat och skrattat så mycke i sanden =)

CaisaBajsaJagOchLisFis

Har ni andra haft en skön dag då? Ni som inte jobbar vill säga HAHa. Så jävla ägda, vissa jobbar ju inte och kan njuta av solen varje dag ;) Hur känns de? vavavvavvava? hoppas de blir regn när ni ätligen får lov. bara för att.

Men nu ska ja då göra mig färdg oh hoppas på att hitta på nåt me Caisis. Vi får höras ikväll, ska även dra vinnarnen av designen då ;)

ta betalt för bloggdesign?

De är ju jättemånga som vill att jag ska göra designer eller bara headers till dom, vissa frågar också hur mycket jag tar för att göra de åt dom. Jag inte tänkt på de så mycke förr men de skulle ju ändå vara värt att ta betalt för att göra designer åt folk och då lägga ner mer tid på de än vad jag gjort förut så dom blir extra snygga. Men då är frågan, skulle nån vilja betala för dom och isf hur mycke? :P Har sett vissa som typ tar 200 kr men de känns ju på tok för mycket! men typ 50 tycker jag låter som en rätt bra summa? Eller vad säger ni?

JAG SUUUUGER

förlåt för sämst uppdatering ever, men jag vaknade jättesent och sen dess har jag hållt på med en ny design till mig själv. Och nu ska sminka meh sen fara te josse å firra hennes ögonbryn sen ut med Josse Lisa  och Caisa. Lovar att uttdatera bättre sen!!!!!!

Äre räkmacka på G ikväll!??!?!?! ;)

gamlingar borde inte få köra bil

Ikväll for jag och Caisa å mötte upp Lisa och Frida vid älven, vi satt och diskuterade alla sjuka bråk mellan dom större bloggarna osvosv. Sen for vi ut å åkte bil med David.

Asså jag blir så jävla arg! gamlingarna kör ju så sjuukt jävla sakta att man bara vill spy på dom!  SERIÖST?! Dom är ju fan en trafikfara! När jag får körkort så ska jag fan köra förbi och spotta på alla som kör under hastighetsbegränsningen. De är ju fan nästan värre är att man kör för fort!? :O Nä fyfan, folk över 60 borde inte få köra bil.

Vinnaren av bloggdesignen

Vinnaren av bloggdesignen blev Cecilie, men hon verkar just ha fått en ny design så frågan är om hon vill ha den iaf? Om inte så får såklart någon annan den. =) Men jag får väl vänta och se vad hon säger haha ;D

Så de är inte försent än. Klicka här för att vara med i ulottningen och här för att se på designen! Lycka till :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


KAN vara lite småsvårt då jag inte vet vem du är :/ Skulle ju vara ett + om du skrev din bloggadress? :P

Viraltrafik



De är många som inte förstår hur man ska göra för att bli medlem på viraltrfik.
Om man läser noga så förstår man, men man ska iaf klicka på domdär länkarna i rutorna längst ner i ordning. Först sponsor, sen 1, sen 2, ja ni fattar. I varje länk kommer de upp en kod längst upp i vänstra hörnet. Den koden ska man kopiera, sen gå tillbaka till viraltrafik hemsidan. Under länkarna finns små rutor där du ska klistra in koderna för varje länk. Enkelt! =D

När du blivit medlem kommer du få en egen adresslänk till viraltrafik som du en ska tipsa andra om. I den länken kommer DIN bloggadress hamna som den första länken. Så när dom i sin tur blir medlemmar via just din länk så kommer deras adress hamna som första länk och din som andra. Sen tipsar dom massa folk som blir medlemmar och lalala.. sen fortsätter de så. Ni fattar principen ;D

(klicka på bilden för att bli medlem!)

32 grader OMG

STOLt över min bränna HAHHa, hade faktiskt inga ränder före vi for till byske igår så dedär tyckte jag att jag gjorde bra =] Lite smått röd bara.. Men nu ska jag till josses stuga och steka lite till ;D


Drar vinnaren till designen senare! =D

inte daali dag

Har för de första blivit ruggit brun idag! =D men jag är nog lite smått bränd också :S
Sen ikväll har jag bara softat på stranden med Josse, Kim och sebbe. Grillat, spelat kubb å sånt som man ska göra på sommarn ;D riiktigt najs faktiskt!



Ja vad kan jag säga haha :*

Sen angående dendär designen, måste nog ta och lotta ut den snart. De är 53 st som vill att jag ska hjälpa dom med deras design. Har skrivit upp alla bloggadresser och lottar ut den som får den imorrn tro jag. KAN nog behövas fler utlottningar eller vad tror ni? ;D


R.I.P

Michael Jackson ska inte kremeras, han består av 86% plast och skall därför smältas ner och
återvinnas till lego, så barn kan fortsätta leka med honom.





hörrni, lyssna då

Postat av: Anonym
hon har ju inte ens kvar din design!
hhahahaha.
Sa jag att hon skulle använda den 4ever eller? nä jag sa nämigen tills vidare, hon ville att den där Victoria skulle göra om hennes design typ som den va förut men med annan bild osv osv. Medans så behövde hon en design och då hade hon valt att använda den som jag hade gjort.


Sen va de nån som fråga i vilket program jag gör designer i och om jag uppfatta de rätt, vilken sida jag ser hur man ska göra allt?
Förut använde jag mig av PhotoShop Elements men de försvann från min dator och går typ inte att installera om eftersom jag inte hade köpt de ;D Så nu använder jag Gimp och PaintNet. 
Jag kan de mesta utantill hur och vars jag ska lägga in allt i stil- och kodmallarna men när de är nåt jag inte vet så använder jag mig av denhär hemsidan =)

B-)

Nu blir steeeeK i byske med Lisa hela dan, redan 27 grader i skuggan ;)

Postat av: -

vad andvänder du dig av för sida när du gör designer? (:

Va mena du då? :) nån sida om hur man ska göra eller? :P

SUCKERS


HAHAHHA
du måste driva! har jag sagt att hon är min förebild!? näh justde! Jag mena att de är fan coolt att en av svergies största bloggare använder en design som JAG har gjort! å du kan då fan int komma och säga att de inte är coolt! de är fan RESPEKT! HAHHAA ;)






Och bara för att hon inte är med på listorna över mest besökta så betyder de inte att hon inte är en av sveriges största bloggare. SUCK  ON THAT LOOSER! ;)

DESIGNUTLOTTNING!

över 300 besökare på 2 timmar, inte daaligt =]

är jättemånga som har frågat om jag kan fixa deras designer, därför tänkte jag ha en utlottning nu :)
De ni behöver göra är att länka mig på eran blogg och skriva att ni är med i en designutlottning sen kommentera här i min blogg att ni vill vara med. Superenkelt ;)
Ni kan kolla hur designen ser ut här. Tog bara en random bild och klippte ut den snabbt så de ser lite B ut men jag lovar att göra de mer noggrant sen haha ;)

HAHAHHAHAHHAHAHHAHA

Jag hade jättetråkigt en natt och sen såg jag att dessie frågade om nån kunde göra en ny design åt henne så jag tänkte varför inte? så jag gjorde en lite snabbt sådär hahhaha, och numerna använder hon MIN design tills vidare höhööhöhöhööhöhöhöhöhö!


HAHA stolt ;)
dah..
hon är typ en av svergies största bloggare och använder designen som JAG har gjort!

--------------------------------------------------------------------------------
Btw, nytt besöksrekord igen hahha ;) och varför går de typ inte att kommentera :S

besöksrekord höhö

=]

Viraltrafik

Ni har väl inte glömt bort att bli medlem på viralfrafik? =D
Du snabbt följa 4 enkla steg till att bli medlem. Få på de sättet fort massor med nya besökare helt gratis! Jättevärt, de funkar. Jag tredubblade mitt antal besökare på en dag ;D
Klicka på bilden för att bli medlem!


en ny vän?

HAha jag som är så ensam på dagarna borde ha en vän som denhär =]

Om du använder msn messenger så vet ni vem jag menar. Han är en liten figur som signalerar om nån av dina kontakter är online och liknande  information. Men vad är väl en liten pixelfigur i ett hörn av din skärm mot det här charmtrollet?

 

Inte nog med att han hojtar glatt när någon är online, du kan också ställa in särskilda utrop för särskilda personer. Men det slutar inte där! i-Buddy känner också av smileys! Om någon skickar dig ett rodnande ansikte blir även i-Buddy lilla skalle röd och om någon skickar ett hjärta till dig blir han helt till sig och vickar på kroppen, lyser med huvudet och viftar med vingarna. Och han har dessutom ett rött litet hjärta som lyser i hans bröst om någon du tycker om är online haha.

 

haha naajs kompis ;)  nu ska jag ut, pussåkram


SATAN SÅ SUR JAG BLIR!!

asså fyfan vad jag hatar sånnahär ekkelturkar som bara börjar skriva med en helt random och tro att man ska vilja träffa dom eller nåt. Och fyfan va sur ja bli på dehär tapet som säger att JAG inte kan svenska!? :O daah..


jag döööööör

--------------------------------------------------------------------------------

Höhö yeeey

Vad blir ditt namn baklänges? adnama


Har du husdjur?  en doog3


Har du gjort en snöängel i år? jååå


Hur långt är det längsta du har legat på sjukhus? tror aldrig jag har legat på sjukhus?


Platt eller lockigt hår? Platt ofc


Vad gör du när det regnar? klagar


Har en dröm gått i uppfyllelse? yeees höhö


Vad har du för startsida på ditt Internet? då jag öppnar internet är de alltd 4 flikar framme. Apberget, bloglovin, blogg.se å youtube


Vem ringde du senast? LisaLii


Tycker du om sengångare? josse är väl helt OK så jag antar att jag tycker om dom?


Vad har du för mobilringsignal? The Larssons - Vi sätter sprätt


Vad längtar du mest till nu? tills jag fyller år


Hur gammal har du tänkt att bli? så gammal som möjligt


När åt du en fiskebulle senast? kanske när jag var 6 år och gick hos dagmamma?


Vad drömde du om i natt? spigg

 

Vilken tv-serie är bäst? ser aldrig på tv


Kan du gå ner i spagat? vilket sätt är spagat och vilket är splitt?


Höga eller låga strumpor? öh, höga? eller va?


Sommar eller snö? både och

 

Riktig gran eller plastgran? palla riktig


har du någon gång haft ett par kalsonger på dig? tro ja väl int


Vilket land vill du åka till? Thailand tor ja?


Vem kramade du senast? jooooosse


Älskar du att sjunga? älska va väl å ta i men jag gillar att sjunga då jag är ensam höhö


Har du någon gång spelat kille i en teater? ingen aning


Har du tråkigt? när man svarar på sånnahär listor så har man antagligen tråkigt, de är därför man gör dom


Har du gråtit i skolan nån gång? hehe jååå =]


Tänt eller släckt när du ska sova? Släckt såklart, he ska va kolsvart ;)


Vad ska du göra nu? klicka på "spara & publicera"


mööööms

idag har jag och Robin varit hos mormor och bakat, eller hon har bakat och vi bara åt höhö ;D


Lägg till mig på bloglovin på lägger jag till dig också =]
Men nu ska jag ut me Josse, Lisa, Caisa och Frida, so long suckers!

JAG DÖR

BLIXTJÄVELN SLOG NER I MIN DATOR och nu har jag äntligen fått internet att funka på anda datorn! :O
Så numera har jag min datorskärm som tv min gamla dator som musikdator och mama å papas dator med internet ;) shnöggt byggt amanda


hur fan ska jag som inte har nåt sommarjobb eller nånting kunna ha råd med en ny dator!?!?
 nån som har lust att skänka lite pengar till mig?

Eeehhm

jag borde NOG sova nu? klockan är halv 4, elleeeer de är väl så de ska va när man har lov?


hmmm, jah.. okej?
jag som har så lite å göra nu på sommarn borde kanske börja nån sport och dehär va väl inte en sån dum ide? elleR?

neeew design

Vet inte om den här blev snyggare eller fulare än den förra med jag var så jävla less -.-


så vad säger ni? Hiss eller Diss ?

MEN DE SUGER ATT NI INTE KAN SE TECKENSNITTET SOM JAG HAR SOM RUBRIK OCH I MENYN
nån som vet hur man kan fixa de? för ni ser väl typ arial? :(


ah nAAAjs faan

osaaate inte daali hemsida?
Man kan ju fan ladda hem hur många teckensnitt som helst!?!? :O
http://www.dafont.com/

_____________________________________________________________________

Klicka på download brevid de teckensnitt du vill ha, kankse inte så svårt att fatta?

_____________________________________________________________________


Gå in på kontrollpanelen -> Utseende och anpassning -> Teckensnitt
(om du har vista, annars tro jag "teckensnitt" kommer direkt när du klickat på kontrollpanelen?)
Högerklicka sen vars som helst och klicka på installera nytt teckensnitt.

Om det är en zip-fil som du laddar ner, så packar du upp filen först och lägger den på ett bra ställe på din dator, där du hittar den lätt sen.

_____________________________________________________________________


Leta först åt mappen där du sparat filen. Markera teckensnittet och klicka på installera.

_____________________________________________________________________

Sen har du ett nytt teckensnitt på din dator! =D

så äre

Ikväll blev de å vara me Lisa, Towa, Matilda, Linn, Jessica å sen tep Jens(?) å Rasmus. Sen ringde Jossse och sa att Kim va påväg te akuten. Hoppas de inte är nå allvarligt men han sa att de kändes som om hans huve skulle sprängas, låt inge bra va?


Och för övrigt så tycker jag att min brorsa är rätt snygg,eller hur?

haaaallåå

har lixom lite halverst dött när jag inte haft nå internet, men nu så ;D
Har iof inte varit hemma så mycke, har varit ute med båten på Burehällarna sen i Torsdags.




en simpa

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Nu funka mitt internet igen!!!!!!!
Har inte suttit vid datorn sen i måndags,
vill jag ens kolla på bloglovin!??! :O

äre KAXX me KimKåååååå!?!




dah.. bråka inte med min brax kim! Den tar andå dina jävla hamburgare, okej?


i huvudet på John Landenfelt efterlyses!!!!



Nån som har låtarna eller som vet vars man kan få tag i dom GRATIS,
hittar bara sidor där man måste betala för dom =(

fett sant

mitt liv är ungefÄr lika meningslöst som den här bilden just nu





haaaaallå?!?!?!?!

jag har så jävla tråkigt, alla har sommarjobb utom jag. Jag sitter inne i min ensamhet vid datorn hela dagarna, Josse kan du kanske logga in på msn, svara på mina sms eller svara när jag ringer!?!??!?!?!?!??!?!?!?! Jag tar mitt liv snaaaaaart :O

Självmordspistol?

ooooooooojj


har inte skrivit nåt på heeela daaan, nu får jag ju fan ta och skärpa mig!??! :O

orka INTE


Jag spyyyyr på vädret!

bildeer från igår

Jennys skolavslutning






StOrhamn på kvällen





heJ

Har inte skrivit nåt idag, har varit ute heeela dagen! SOOOOMMAR!! (L) Min mamma och pappa är och hämtar en båt i Östersund eller vars de nu va? iaf, nu ska jag snart ut igen.
Maaaaasssor med bilder kommer att komma sen!


Haha aja, puss

uuuuuuuuursh

Städa mitt rum idag, DE BEHÖVDES vill jag lova!! :O


Fy så drygt, nu vill jag bara göra nåt kul!


hur mår jag

Tror att jag är liite övertrött nu. När kim och Sebbe skulle släppa av mig här så skratta jag
så mycke att jag grät och fick ont i axlarna? HAHA nä nu blire Sängen och The hills.

Råka dessutom ändra massa inställningar på min kamera när jag skulle fixa nåt helt annat, så nu blir alla bilder helt blåa höhö =]

skolavslutning

Bilder snodda av eriiiica


Joosseåjaaåmumintrolldärbak

Jossbeeert

Vi som ägde ut killarna i kuuubbbbbb ;)

Kändisjosse

va?

Kom just hem och märkte att min brorsa låg och sov i min säng -.-
Ja ba ROBIN och slet av han täcket.
Då sa han först nåt oförståerligt jibberord sen fråga han "när kommer amanda hem?"
asså va? sen gick han typ iväg i sömnen.
va snacka HAN om?!?!?!
Nu är sängen bara såååååå min!!!!

SOMMARLOOOOV

yeeeeey =D=D=D==D=D==DDDDDDDDDD
Hemma nu och äter mjuklass höhö!!

Å ikväll blire att softa me klassen! =D
puussssss

AAAATAAAACK!!!!!!!!

Är anfalld av ett massamtal med Kim, Josse och Sebbe.
Jag vill faktiskt sova.. har vari med i samtalet en halvtimme nu =(


äääääntligeeen!!

SKolavslutning imorrn!!??!?!?! OJAAAA!!! =D

Hörs imorrn jag har inget att säga nu höhö

Älskar dig (L)

Hej bloggen! Dagen började med att jag och gammelfarmor drog till Haparanda och rånade ett museum, har alltid lika kul med dig! Minns du den gången då vi sprang nakna genom halva Japan och jagade krokodiler. Eller den gången då du gick fram och hällde en stor bunke med nagellack på Idol-juryn. Haha eller nej! Duvet då vi hjälpte fångarna från Prison Break ut ur fängelset! De va så himla kul! Har så många fina minnen ihop med dig! ♥

Står numera i vårat vardagsrum efter rånet imorse =)

Ja va oseriös

höhö tävlingen va ingen bra idé

Gav upp klockan 5, ovärt ;)
Klockan 3 tyckte pappa att de va dags för mig att stiga upp haha
Men nu ska jag tydligen till Josse och fixa hennes ögonbryn.
puuusss

Ska försöka skriva ett lite vettigare inlägg då jag kommer hem ;D

ey nu jävlar

04.12 nu äre tääääävling på G på Matildas blogg!! ;)
Vem kan vara uppe längst höhööh

-------------------------------------------------------------------------------------------

04.37 fortfarande vaken, kan ni andra bara ge upp nån gång!?!?! =]

-------------------------------------------------------------------------------------------
 
inte okej

såhär ska de inte se ut när man ska sova

Viiiiill du bli mitt runkobjekt

vill ju bara se på dig när jag tillfredställer mig om du tycker de är okej



okej, bara för att jag inte har nåt att skriva
och min mobil är cp så jag inte kan lägga in bilder på datorn.
+ att min mamma just ringde och sa att dom inte kommer hem inatt

De spåra här i skellefteå



HAHHA

PINSAMT

Satt och bläddrade igenom en gammal COSMOPILITAN.
HAha ja skulle TYP skämmas lite

Caisis Caisis Caisis Caisis

Vill du ha!??!?! vavavvavava?
http://hejdaaaaa.blogg.se/

UTLOTTNING

Nu lottas de ut en ny design -> http://testbloggfordesigner.blogg.se/
Kommentera för att vara med i utlottningen! =)

(Tryck F5 som vanligt om den inte uttdateras än)

Sola, Bada, Ute å grilla, BritneySpearsHaRakaSinFrilla


HAHA glad sebbe ->

jah okej?


Gölli tröjja?



Nu-> KINA MAT PÅ G!! ;D

Jennhu

Hon har velat ha en ny design länge så ja tyckte de va på tiden nu.

Klika på bilden för att komma till hennes blogg =)
(Tryck F5 om den inte har uppdateras än)
----------------------------------------------------------------------------

Btw har ju dragit vinnaren av designen nu.
Snart ny design på G ->  http://testbloggfordesigner.blogg.se/ 


Nu har jag kommit på de!

vem jag är så lik!!!!


Homer..

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ledig imorrn!?!??!??! OJAAAAAA

Oxfiléketchup

Idag har jag varit och kastat tomatbalonger på handikappade, fett kul. Sen cyklade jag ända från stan till Umeå på framhjulet med en ekkorre på pakethållarn. Efter det for jag hem och smörjde in flugor med tandkräm och tränade på att hoppa jämnfota över huset. Men de blev drygt efter ett tag så jag tog sparken till Ica och köpte lite sparris.


Ja va oseriös

Dubbel.. Kalla mig vad som helst


Men stava det på rätt sätt, de stavas trubbel

Klarade mig hela dagen utan att bli blöt faktiskt, men då sluta vi före 11 också =] Idag vare vare typ gangsters överallt och militärer som gick på led och stampa. Josse ropa gangster efter en kille då vände han sig om och peka på mej och josse "ni är så körda sen".

haha aja, jag vet seriöst inte vad jag ska skriva längre :O


åhnej

Jag slog på en film halv 8, såg kanske 20 min sen somna jag och vaknade igen klockan 10. Hur fan ska jag nu kunna sova?!?! :O Typ he på samma film igen?

Blir av

åh så körda

Idag har alla dörrar på skolan varit låsta och de har stått lärare vid varje ingång för att se till att inga olydiga ska gå in. Men ändå har de gått omkring påskkärringar, typ indianer, bin, "fångar" osv haha?

VI hade klarat oss utan att bli blöta hela dagen. Men då när vi går ut från skolan ser jag frazze komma fram bakom en bil och börja springa mot oss och le. Sen ser jag Dennis och typ 1000 till sticka upp huvuderna bakom bilarna. Helt plötsligt så flyger de fram typ 800 vattenballonger, jag hinner knappt reagera så har jag fått en mitt i pannan. Kul


Ey

Har haft RIKTIGT dålig fantasi på sistonde, kan inte komma på vad jag ska skriva om!?! hjälp mig!?? :O

Ikväll harvi iaf gliiiidigt merca hela kvällen med Dennis å Frazze, nnaajs;D


ÄÄÄÄÄLSKAR LÅTEN!!!

Nu ska jag svara på kommentarer sen sooova, pööözzz :*

Ninjor?

Okej, alla 3or på skolan va utklädda till massa ninjor idag hahaha..

Dom kasta ju typ vattenbalonger å spruta med vattenflaskor på alla oskyldiga! När jag kom till skolan vare typ 100stycken ute på skolgården och jag gick där helt ensam.

Sen när vi skulle äta så satt jag och Josse vid ett bord och vänta på resten, då kom de typ 5 ninjor och typ börja mata oss, ta mitt vatten, äta upp mina flingor osv!?!? :O

Då skulle vi hämnas på dom! Josse tog en mugg och kasta vatten rakt i fejset på en av dom, då blev hon helt jävla galen och börja skrika och spinga mot oss. Då kände vi för att kaxxa lite me dom höhöhö. De sluta med att dendär tjejen blev spårat jävla arg och dunka in Josses huve i en vägg och tog fram en vattenflaska och börja hälla den över henne. Då slet jag undan flaskan men då kom resten av ninja-ganget och hoppa på mej och hälla ännu mer vatten och kasta ballonger.. haha sjuukt.

På matten blev de krig mellan mej å Josse. Josse blev utlåst, då tyckte hela klassen att vi skulle öppna dörren och kasta vatten på hon. Men de sluta med att jag blev HELT dränkt av blomvatten och blomfrön + att jag hällde vatten och spräckte en vattenballong över mig själv. Inte lyckat..


Jag vill inte ens veta vad dom har tänkt hitta på resten av veckan.

Utlottning

Höhö gjorde en blogg där jag kommer att lotta ut designer eftersom jag älskar att göra dom så mcyket. Jag lottar ut en design just nu, kommentera utlottningsinlägget på bloggen om du vill ha chansen att vinna designen.


RSS 2.0